Nyheter

 • Vi pausar webbshoppen.

  På grund av personalbrist i december så har vi tagit ett beslut om att pausa webshoppen. Detta är på grund av en utlandsresa så ingen tillgänglig personal kommer att finnas kvar för att administrera inkommande ordrar. Vi öppnar igen under mellandagarna. Stort tack för din förståelse!

  2021-12-01 23:22
 • Betala med Swish i vår webshop!

  Betala med Swish i vår webshop!

  Nu kan du äntligen betala med Swish i vår webshop! Hoppas detta underlättar för dig.

  2021-06-09 10:46
 • Boka tid för slipning och få rabatt i matvagnen!

  Boka tid för slipning och få rabatt i matvagnen!

  För dig som har bokat en tid för slipning hos oss och sitter och väntar så får du nu 10% rabatt på all mat i vår matvagn här utanför. Ta en glassburgare till exempel eller något annat gott. Annika lagar god äkta genuin indisk mat i vagnen också.

  2021-06-03 10:43

Fler nyheter

Just nu!

Köpvillkor

1. Betalningssätt
Betalning kan ske:
1. Mot faktura via Payson
2. Kontant eller kort vid avhämtning i vår butik.
3. Kortbetalning med VISA eller Mastercard via Payson.

1.2 Säkra betalningar
Vi samarbetar med Payson som hanterar all kommunikation med kortinlösare. Sliperi Eggen sparar inga kortuppgifter.

2. Åldersgräns
Du som handlar måste vara 18 år fyllda samt folkbokförd i Sverige.

3. Leveranser
Vi skickar ditt paket med fast fraktkostnad på f.n. 65:-. Våra leveranser skickas med Posten (PostNord) i första hand. Våra normala leveranstider är ca 1-7 arbetsdagar beroende på lagerstatus.

4. Priser
Priser som anges i webshoppen är inklusive moms, men du kan välja att visa dessa exklusive moms om du vill. Vi reserverar oss för uppenbart felaktiga priser och förbehåller oss rätten att i dessa fall annullera ordern.

5. Ångerrätt
Du har full ångerrätt 30 dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick och i originalförpackning. Om du utnyttjar din ångerrätt betalar du emellertid returfrakten själv. Kontakta alltid oss innan en eventuell retur så vi kan ge dig ett returnummer.

6. Personuppgifter
Enligt lag måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig, så som namn, adress, e-postadress, telefonnummer. Detta samtycke ger du vid ditt köp. Alla uppgifter som lämnas till oss eller som vi får del av när du besöker vår sajt kommer att behandlas av oss i egenskap av personuppgiftsansvarig.

Informationen kommer att användas i syftet att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden mot dig, uppmärksamma dig på erbjudanden inom dina personliga intresseområden samt övrigt i marknadsföringssyfte. Sliperi Eggen kommer aldrig att låta en tredje part använda dina personuppgifter i marknadsföringssyfte om du inte själv godkänner detta.

Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas.

6.1 Samtycke för registrering av personlig data När du lägger en beställning hos Sliperi Eggen, behöver du ange personuppgifter såsom: person- eller organisationsnummer, namn, adress, e-postadress och telefonnummer. I samband med genomförandet av köpet godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullfölja vårt avtal med dig.

6.2 Kommer uppgifter att delas med tredje part? Dina uppgifter kommer att delas med Visma Spcs enligt vårt leverantörsavtal. Vi har tecknat biträdesavtal med dem. Dina personuppgifter kommer bara att lämnas ut till tredjepart när valt betalsätt kräver att vi ska skicka dessa uppgifter vidare. Inga personuppgifter säljs vidare till tredjepart.

6.3 Vilka uppgifter sparas och hur länge sparas de? Vi kommer att spara nödvändig data så länge som vi är skyldiga att spara informationen enligt bokföringslagen. För att skydda dig mot bedrägerier kommer även IP-adressen att sparas.

6.4 Rätten att få tillgång till mina uppgifter Du har enligt GDPR rätten att få ta del av den information som vi har registrerat. Du har också rätten att begära att informationen ska korrigeras. Kontakta oss via info@eggen.se eller 08-36 50 59, så hjälper vi dig.

6.5 Hantering av personuppgifter Om du anser att vi på något sätt inte uppfyller kraven på hur personuppgifter hanteras, kan du kontakta Datainspektionen.

7. Övrigt
Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Sliperi Eggen förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

Dessa villkor ändrades senast 2018-05-25 ©